Skip to main content

Werkwijze en methoden

Werkwijze & methoden

We starten onze samenwerking met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek leer ik jou en jouw unieke behoeften kennen. Jij deelt jouw vragen en uitdagingen, en we werken samen om deze te verduidelijken en te prioriteren. Hierbij gebruik ik soms notitieblaadjes om jouw vragen te ontwarren en ze letterlijk vanuit je hoofd op tafel te leggen.

Het intakegesprek is kosteloos en vrijblijvend, tenzij je besluit verder te gaan met mijn coaching. Afhankelijk van jouw situatie bestaat het traject uit 5 tot 10 sessies van ongeveer 1.5 uur.

Om de effectiviteit van onze gesprekken te vergroten, geef ik jou opdrachten of oefeningen voor de periode tussen onze sessies. Voorbeelden van opdrachten zijn: je toekomst verbeelden, feedback vragen, ontspanningsoefeningen doen of het voeren van een netwerkgesprek.

Onze ontmoetingen kunnen plaatsvinden in Weesp, op jouw werkplek, of op een locatie elders in het land, bijvoorbeeld bij een locatie van Het Coachhuis. Deels kan dit ook online.

Elk coachingstraject is uniek en op maat gemaakt, waarbij ik mijn aanpak voortdurend afstem op jouw specifieke behoeften en doelen, om jouw persoonlijke groei en succes te ondersteunen.

Afhankelijk van de aard van jouw vraag gebruik ik verschillende methoden, zoals:

Wil jij weten wat ik voor je kan betekenen?