Skip to main content

Referenties

Ik ben nu trots op mijn cv!
Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet en dat ik bij Marjolein aan tafel ben geschoven.

Mijn cv en LinkedIn heb ik aangevuld met mijn arbeidsverleden dat ik eerder niet “durfde” te noemen. Ik kijk niet meer negatief naar mijn cv, maar ben er nu eigenlijk best trots op.

Het heeft mij erg geholpen om heel anders naar mijzelf te kijken. Ik heb veel meer een voldaan en zelfverzekerd gevoel gekregen over wie ik ben, wat ik kan, wat ik wil en wat ik doe als ik zonder werk kom te zitten. Ik weet nu goed welke banen aantrekkelijk voor me zijn en heb voldoende handvaten gekregen om mij op de juiste manier voor te bereiden op toekomstig werk.
Gerrit van Putten - Admininstrator Intellectual Property & Subsidies CELLiCON BV


Minder bescheiden zijn
Ik wilde ontdekken hoe ik ook aan de andere kant van de IT-sector kan werken, in dienst bij de gebruiker i.p.v. de leverancier. Ik wilde weten hoe ik mijn kennis en kunde kan overbrengen aan de juiste partij en hoe ik mijn cv sterker kan maken.

Helaas was er iets te weinig tijd in dit korte ontwikkeladviestraject om diep in te gaan op de diverse soorten banen en rollen. Ik waardeer de directheid van Marjolein en haar pragmatische benadering, waardoor we het maximale uit de beschikbare tijd konden halen.
Zonder dit traject was ik op de doodlopende weg blijven steken. Door het sparren heb ik meer structuur gekregen in mijn denkwijze. Ik moest uit mijn comfortzone komen, maar daarmee werd ik wel vooruitgeholpen. Het hielp mij om minder bescheiden te zijn en mijn sterke punten concreter op te kunnen schrijven. Hierdoor solliciteer ik nu gerichter en met meer vertrouwen.
Tim Tuerlings – Senior Account Executive ICT


Waar ik eerst werd geleefd, kan ik nu weer zelf leven
Mijn werk gaf mij geen voldoening meer en ik was op het randje van een burn-out. Ik was met mijzelf aan het ‘worstelen’ of ik mijn bedrijf moest vergroten of er mee stoppen, omdat het bedrijf een hele grote impact had op mijn gezinssituatie.
Ik zat midden in een echtscheiding en daarbij heeft Marjolein mij goed begeleid, waardoor ik alles wat daarin was gebeurd kon verwerken. Het heeft mij opgeleverd dat ik nu prima met mijn ex-partner overweg kan en dit alles komt ten goede aan onze kinderen.

Marjolein kon de pijnpunten op tafel te leggen en wist er iets mee te doen, zodat ik mijn leven weer op een positieve manier kon oppakken. Ze heeft met haar technieken mijn negatieve gedachten uit het verleden minder voelbaar gemaakt. Vaak had ik niet eens door, dat negatieve gevoelens over gebeurtenissen van zeker 20 jaar terug, te maken hadden met mijn dagelijkse negatieve gedachten. Dit heeft Marjolein als het ware opgeruimd in mijn hoofd en dit voelt nu heel natuurlijk en geeft me veel rust. Ik ben klaar voor nieuwe uitdagingen en sta weer volop in het leven. Daar waar ik eerst werd geleefd, kan ik nu weer zelf leven.

Marjolein is rustgevend en voelt je heel goed aan. Ik heb er wel veel aan moeten wennen dat ik meer uit mijn comfortzone moest stappen. Dit voelde in het begin helemaal niet goed, maar door goede tips en oefeningen heb ik dit overwonnen en ben ik letterlijk een ander mens geworden.
Dion Verhulst - Operations Manager


Een actieplan om mee aan de slag te gaan
Ik zocht al een tijd naar een nieuwe baan en ik had ik nieuwe ideeën nodig. Ik ben blij dat ik de moeite heb genomen om te zoeken naar een coach met een bèta-achtergrond. Ik denk dat Marjolein me daardoor beter begrijpt en kan adviseren.

Marjolein heeft mij prima weer op weg geholpen met begrip, begeleiding, adviezen en nieuwe zoekrichtingen en -acties. Ondanks dat de 3 sessies online moesten i.v.m. het coronavirus, was het contact toch heel persoonlijk en open. Ik ben tevreden dat ik weer op een rijtje heb wat voor mij belangrijk is. Ik heb nieuwe ideeën en een ontwikkel/actieplan om mee aan de slag te gaan.
Marion Hooijschuur – Productontwikkelaar Voedingsmiddelen


Dingen uit het verleden wegwerken
Het was heel makkelijk en fijn om met Marjolein te praten. Ze vroeg goed door en bracht steeds nieuwe zaken of oefeningen in. Marjolein luistert goed en kan dan ook goede voorbeelden van zichzelf geven. Ze hielp mij dingen uit het verleden weg te werken en gaf mij tips en trucs om met allerlei situaties om te gaan.
Development manager


Zichtbaar steviger in mijn schoenen staan
In mijn baan binnen een innovatieve technische omgeving merkte ik dat ik vastliep. Waar in mijn omgeving veel waardering was voor mijn werk, ontbrak bij mij de voldoening. Hierdoor had ik minder plezier in mijn werk en minder energie na mijn werk.

Tijdens het coachingstraject heb ik meer begrip gekregen waar mijn frustratie vandaan kwam en samen met Marjolein een aantal belemmeringen aangepakt. Door de coaching sta ik nu zichtbaar steviger in mijn schoenen en bereik ik meer. Ook heb ik helder voor ogen waar ik naar toe wil. Wat me aansprak in de coaching van Marjolein is dat het aangrijpt op de oorsprong van mijn gedrag en dit verbindt met concrete situaties. Daarnaast is Marjolein een actieve sparringpartner en geeft verschillende invalshoeken en tips.
Vincent Verhoeven


Ik krijg mijn leven terug
Ik heb nu zeker weer plezier in mijn werk en ik moet zeggen dat ik er ook anders in sta. In ieder geval werk ik veel minder in de weekenden en dus krijg ik stukje bij beetje mijn leven terug. De sessies die ik van Marjolein heb mogen ontvangen waren voor mij ontzettend nuttig. Eén zin heb ik nog steeds in mijn telefoon zitten, namelijk: "Mensen breken niet omdat ze zwak zijn, maar omdat ze veel te lang sterk waren." Daar heb ik erg veel aan gehad.
Ed Rietveld – Finance Manager


Meer gedoseerd werken
Voor mijn coachingstraject was ik te gedreven en kon ik dingen van het werk moeilijk loslaten. Ik baalde heel erg van mijn fouten en piekerde daarover. Nu kan ik er beter tegen als het druk is, laat dat wat meer van me af glijden en kan mezelf makkelijker fouten vergeven. Ik probeer ook minder gevoelig te zijn voor wat anderen vinden.
Het loslaten van werk en dingen die daar gebeuren gaat beter. Het lukt mij om meer gedoseerd te werken en niet altijd alles op te willen pakken.
Development Manager


Inzicht in andere zienswijzen en werkwijzen
Ik kreeg weinig energie meer van mijn werk en had er minder plezier in. Deels door veranderingen op het werk en deels door repeterende werkzaamheden. Irritaties voerden de boventoon. Papierwerk begon een steeds groter deel van het werk te worden en daar ligt niet mijn kracht. Ik ben meer van snel analyseren en oplossingsgericht denken en handelen.

Ik ben erg positief over het coachingstraject, omdat het mij inzicht gaf in andere werkwijzen en zienswijzen. De schriftelijke oefeningen met open vragen lagen mij meestal minder goed, in het coachingsgesprek lukte dat wel. Ik voelde mij op mijn gemak, waardoor ik open en vrij kon praten. Marjolein liet mij inzien dat het niet altijd klopt wat ik denk of vind. Dat ik het ook vanaf de andere kant kan bekijken en interpreteren, waarbij er geen goed of fout is.

Opkomende irritaties negeer ik òf ik onderzoek wat een ander wil en wat het oproept bij mij. Ik probeer mij nu meer te verplaatsen in een ander en dat mee te nemen tijdens gesprekken en het uitvoeren van mijn werkzaamheden. 
Project Manager